Home

Al sinds de opstart van KSH in 2002 is er altijd ruimte geweest voor medewerkers om zich te ontwikkelen door het interne werktraject, in- en externe opleidingen en trainingen. In de loop der jaren is het aanbod van trainingen steeds verder uitgebreid en hebben we ook gecertificeerde trainers in dienst.

Dit alles aan opleidingen, trainingen en workshops dat binnen KSH wordt aangeboden aan medewerkers om zich te ontplooien in de kinderopvang heeft een naam; KSH Academy

Wat is nu KSH Academy?
Er is geen algemene handleiding voor talentontwikkeling en persoonlijke groei voor pedagogisch medewerkers. Iedereen is tenslotte anders. Daarom staat bij KSH Academy uiteindelijk jouw ontwikkelingsbehoefte uit jouw coachingsplan dat je hebt afgestemd met je leidinggevende centraal. In KSH Academy wordt niet alleen ingewerkt en getraind, er wordt gemotiveerd en geïnspireerd. Door jezelf te blijven ontwikkelen houd je de controle over je eigen loopbaan in de kinderopvang. Klinkt ingewikkeld?
We hebben in schema gezet welke opleiding er in welke fase van je loopbaan bij KSH mogelijk is (KSH academy doorstroom).

Opleidingsoverzicht 2019
Niet alle opleidingen worden gelijktijdig gegeven. Wat er dit jaar al op de planning staat vind je terug op het voorlopig jaaroverzicht 2019. Het is voor sommige opleidingen nog mogelijk om in te schrijven, informeer bij je leidinggevende!

Zoek je training

KSH academy

de inspirerendste trainingen en opleidingen

Gordon

01-03-2019

8 bijeenkomsten

01-01-2019

1 dag

1-1-2019

1 dag

BHV

12-04-2019

4 bijeenkomsten van 6 uur

01-01-2019

3 bijeenkomsten van 6 uur

VOLGENDE TRAINING

SCHRIJF JE NU IN

Studeren bij KSH